DZIAŁ 20 PRZETWORY Z WARZYW, OWOCÓW, ORZECHÓW LUB POZOSTAŁYCH CZĘŚCI ROŚLIN
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 0406 40 - Ser z przerostami niebieskiej pleśni i pozostały ser zawierający przerosty otrzymywane z użyciem Penicillium roqueforti
-
Kod CN: 7225 50 20 - Wyroby walcowane płaskie ze stali szybkotnącej, o szerokości >= 600 mm, nieobrobione więcej niż walcowane na zimno
-
Kod CN: 1103 - Kasze, mączki i granulki, zbożowe
-
Kod CN: 2711 13 30 - Butany do przeprowadzania przemian chemicznych, skroplone (z wył. do przeprowadzania procesu specyficznego, zdefiniowanego w uwadze dodatkowej 5 do działu 27 i butanów o czystości n-butanu lub izobutanu >= 95%)
-
Kod CN: 5603 11 10 - Włókniny, powleczone lub pokryte, gdzie indziej niesklasyfikowane, z włókien ciągłych chemicznych, o masie powierzchniowej <= 25 g/m²
-
Kod CN: 4407 27 - Sapelli przetarte lub strugane wzdłużnie, skrawane warstwami lub obwodowo, nawet strugane, szlifowane lub łączone stykowo, o grubości > 6 mm
-
Kod CN: 3909 50 - Poliuretany, w formach podstawowych
-
Kod CN: 2303 10 11 - Pozostałości z produkcji skrobi z kukurydzy, o zawartości białka w przeliczeniu na suchy produkt > 40% masy (z wył. stężonych płynów z rozmiękczania)
-
Kod CN: 4706 10 00 - Masa z lintersu bawełnianego
-
Kod CN: 8443 11 00 - Maszyny drukarskie offsetowe, z podawaniem papieru z roli