DZIAŁ 20 PRZETWORY Z WARZYW, OWOCÓW, ORZECHÓW LUB POZOSTAŁYCH CZĘŚCI ROŚLIN
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
Kod CN: 0303 39 50 - Ryby z gatunku Pelotreis flavilatus lub Peltorhamphus novaezelandiae, zamrożone
Kod CN: 9101 19 00 - Zegarki naręczne, w kopertach z metalu szlachetnego lub z metalu pokrytego metalem szlachetnym, zasilane elektrycznie, nawet ze stoperem, z odczytem elektroniczno-optycznym lub połączonym wskazówkowym i elektroniczno-optycznym (z wył. z denkami wykonanymi ze stali)
Kod CN: 0401 20 99 - Mleko i śmietana, o zawartości tłuszczu > 3 % masy, ale <= 6 % masy, niezagęszczone ani niezawierające dodatku cukru lub innego środka słodzącego (z wył. w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto <= 2 litrów)
Kod CN: 5306 10 10 - Przędza lniana pojedyncza, o masie liniowej >= 833,3 decyteksa "o numerze metrycznym <= 12" (z wył. pakowanej do sprzedaży detalicznej)
Kod CN: 7604 10 10 - Sztaby i pręty, z aluminium niestopowego
Kod CN: 9025 11 80 - Termometry, cieczowe, do bezpośredniego odczytu, niepołączone z innymi przyrządami (z wył. termometrów szpitalnych lub weterynaryjnych)
Kod CN: 5514 30 - Tkaniny zawierające głównie, ale < 85% masy włókien odcinkowych syntetycznych, zmieszanych głównie lub wyłącznie z bawełną i o masie powierzchniowej > 170 g/m², z przędz o różnych barwach
Kod CN: 5805 00 00 - Tkaniny dekoracyjne ręcznie tkane typu gobeliny, Flanders, Aubusson, Beauvais i podobne oraz tkaniny dekoracyjne haftowane na kanwie, np. małym ściegiem lub ściegiem krzyżykowym, nawet gotowe (z wył. Kelem, Schumacks, Karamanie i podobnych oraz wyrobów mających > 100 lat)